Music Festivalen kommer att ta andan ur dig!

Musik är gudomlig. Det har denna unika förmåga att magiskt transportera dig från en sfär till en annan. När det gäller Indien, är musiken känsla någonsin utvecklas. Under årens lopp, om det är en festival, som har funnit sin fotfäste på den indiska marknaden, måste det vara Solbränna Music Festival.

Det har enda ensam galvaniserad hela musikscenen i det här landet och infört begreppet elektroniska Dance Festival och har nu gjort det ett känt namn. Från början var det spridda över 3 dagar i december månad i delstaten Goa. Nu är det mini Sunburns är organiserade i andra städer samt för dem som inte kan göra det till Goa.

Detta årliga evenemang drar allt som har med musik mot sig själv och dess enda syfte är att underhålla och ger en hisnande resväg och en musikalisk njutning aldrig sett förut. Det är bjudet att vara Asiens största musik karneval som flockades av musikälskare och parti djur över hela världen. Organ swooning till musiken, människor förtrollad av beats, varvid fot gängade till de livliga låtarna är bara några av de vanligaste scener du kommer att möta i Solbränna Music Festival.

Varje part verkar ganska ofullständiga utan närvaro av en god värd. Denna festival är känd för att locka internationella megastjärnor till det. Dessa stjärnor är klassade för att bli bäst och deras framgång är enastående. Årets evenemang kommer att några av jättarna i den elektroniska dansmusiken.

Gör dig redo att gyrate till rytmen av Avicii, rankad 3: e när det gäller internationella DJ: s och vrid till beats av Armin Van Buyren, den näst bästa Dj i världen. Musik är en konst och killarna är de verkliga konstnärer. De skapar ett pass med sin sammansättning och lindra alla spänningar i ditt dagliga liv. Solbränna musikfestival erbjuder denna perk, som inte bör verkligen gett en miss.

Den line-up av artister i år kommer att visa fall flera av de mest kända i dansmusik handplockade från hela världen, längs sida de stigande stjärnor i Indien, att du älskar. Modellerna i år kommer att vara det dubbla dans problem och kommer att täcka hela spektrumet av dansmusik du bör veta.

Det är inte bara vad du ser, det handlar också om hur du ser det. Denna festival är känd för sin glitter och glamorösa stadier. Storheten i hela strukturen är sådan att du skulle vara kvar i en trance. Dessutom kommer Solbränna festivalupplevelse röra den övre gränsen för din fantasi med sina kolossala scenstrukturer och produktionsdesign som de alltid lever upp till förväntningarna och det hjälper dem att ge en show för alla typer av sensoriska rekreation. Solbränna Music Festival är känd för att ge iögonfallande laserarbete och visuella effekter och skapa en dagdröm säker på att du utsvulten.

Det har som mål att bli ett stopp destination för alla part besökare och rista en nisch för sig själv. Den uppnår att ockupera en permanent plats i allas kalender, mot slutet av året. Solbränna Music Festival strävar efter att gör du levande, kärlek, dans!

Post Comment